Sydafrika-projekt jubilerar!

2012 fyller Sydafrika-projektet 20!

Varje månad använder vi temat ”trofasthet ” som åminnelse av viktiga aspekter i vårt arbete. Det inkluderar speciella aktiviteter med barnen på Give a Child a Family/Place of Restoration, vår personal, gåvogivare och lokala företag.

Ett årsprogram har satts ihop med hjälp av personalens förslag på tilldragelser varje månad. Huvudfirandet går av stapeln den 31 augusti och den 1 september.
April är månaden då vi tänker tillbaka med tacksamhet. Vi uppskattar djupt varenda person som på något sätt varit med på resan – barn, fosterfamiljer, gåvogivare, volontärer, kollegor och våra styrelsemedlemmar.

Vi samlar på berättelser och anekdoter och skulle älska att höra från dig som har någon sorts erfarenhet från arbetet med ”Give a child a family.”!
Var så god, ge oss inlägg, även om det bara är ett kort stycke om ett minnen av Give a Child a Family/Place of Restoration.

Sänd ditt bidrag med e-postadressen kontakt@hjalptillliv.se. Vi ser till att ditt bidrag kommer till jubileumsansvariga i Sydafrika.

Vi tackar er för ert fortsatta stöd. Gud välsigne er!
GCF-Teamet och HTL-styrelsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *