Vi har snö, men inte så mycket som i Sverige

Leenden och glad uppsyn visar på tacksamhetDen 6 december firar vi ”Santa Nicolae?” dag då vi gör presenter till de personer som är oss kära . Speciellt barn älskar denna dag och de väntar otåligt. Även på Tabita var barnen mycket otåliga att denna dag få ställa iordning sina gåvor. Redan några dagar innan började barnen fråga ”när kommer SANTA Nicolae?”.
Av de paket som Ni sände oss täcktes ett första behov hos barnen, de blev mycket glada för vad de fått. De leende och glada uppsyn deras ansikten visar är tack vare era insatser.
För vad ni gör för barnen är det för lite med att säga ett tack, utan vi vill också att Gud belönar er och multiplicerar från källan allt kommer från. Gud välsigna er.
Två dagar innan kontaktade en mamma till ett av barnen oss via telefon och undrade om ”Santa Nicolae” om det var så att alla barnen får gåvor. Vi kunde då berätta för henne att varje barn kommer att gynnas av en gåva på den dagen och hon berättade att hon inte har pengar till att köpa något till sina barn.

Vi vill tacka er för allt ert stöd.
P.S. Vi har snö, men inte så mycket som i Sverige.
Med kärlek, folk från Tabita!Alla barnen får gåvor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *