Välgörenhetskonsert i Ljusdal

Hjälp Till Liv
är med och understödjer projektet ”Ge ett barn en familj” i Sydafrika. Projektet är placerat bland barn i Sydafrika som förlorat sina föräldrar. Vi har skrivit och informerat i HTLs tidning om projektet, och nu kan du gå på en konsert i Ljusdal, och hela intäkten går till detta fantastiska projekt. Ta dig tid…

Tryck på bilden för stor bild...

”A TRIBUTE TO Glenn MILLER”
Med Hudik Big Band och Hudik Modernaires
30 januari kl. 18.00 Slottegymnasiets Aula


Lördagen den 30 januari blir det stor välgörenhetskonsert i Slottegymnasiets aula med Hudik Big Band och Hudik Modernaires, som spelar och sjunger låtar av Glenn Miller.
”A TRIBUTE TO Glenn Miller” har spelats i Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs och senast i Sundvalls jazzklubb för utsålda hus.
Detta är en konsert till förmån för övergivna och AIDS sjuka barn i Sydafrika. Alla intäkter går oavkortat till projektet ”Give a Child a Family”. Detta projekt samarbetar nära med de lokala sociala myndigheterna och syftar till att stärka de blivande fosterfamiljerna som tar hand om övergivna barn. Detta för att de övergivna barnen ska få så bra start som möjligt i de nya familjerna, samt att de redan hårt pressade fosterfamiljerna får stöd och utbildning i att ta hand om en ny familjemedlem.
Passa på att stödja denna jazzkonsert genom att köpa biljetter! Julklappstips!?
Försäljning av fika kommer att ske under kvällen, samt utlottning av fina priser.
Biljetter kan köpas via Rosehills och Interflora i Ljusdal.
Pris: 130kr
Arrangör: Svenskakyrkan Ljusdal-Ramsjö och Hjälp Till Liv.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *